Logo dewestbrabander.nl
De Kindervakantieweek is door de corona niet op de nieuwe locatie aan de Stoofdijk (vorig jaar werd voor het laatst de voormalige katholieke kerk gebruikt), maar wordt een digitale editie.
De Kindervakantieweek is door de corona niet op de nieuwe locatie aan de Stoofdijk (vorig jaar werd voor het laatst de voormalige katholieke kerk gebruikt), maar wordt een digitale editie. (Foto: )

Vakantieweek op digitale toer

‘Pief, paf, poef, we zijn corona-proof!’ is dit keer het motto van de Kindervakantieweek in Dinteloord. En daarmee is direct alles gezegd, want de week gaat door in een aangepaste vorm. De laatste week van de schoolvakantie, van 17 tot en met 20 augustus, wordt ondanks de corona-maatregelen een week vol leuke activiteiten voor de kinderen van vier tot en met dertien jaar, zowel binnen- als buitenshuis. Dit jaar wordt voor het eerst, en waarschijnlijk voor het laatst, een digitale Kindervakantieweek gehouden. De communicatie verloopt online, er kan thuis worden geknutseld en er zijn avontuurlijke activiteiten in het dorp. 

Meer leest u in De Westbrabander van 8 juli. Losse nummers zijn verkrijgbaar bij Hubo.