Afbeelding

De Aanschuiftafel biedt hulp in donkere dagen

Voor wie het echt niet lukt om de eindjes aan elkaar te knopen biedt de Aanschuiftafel sinds deze maand wat hoop in de donkere dagen. De organisatie biedt maandelijks drie donderdagen een gratis warme maaltijd aan en hopen daarmee eenieder die het zwaar heeft wat te ontlasten. Een welkom en warm gebaar en steuntje in de rug voor degenen die er inmiddels gebruik van hebben gemaakt.

,,Kom gezellig eten” zijn de uitnodigende woorden waarmee de organisatoren de doelgroep benaderen. De initiatiefnemers Dicky van der Kolk, Corrie Nieuwkoop, Theo Emmerzaal en Piet Naeije hopen daarmee de drempel te verlagen. 

Wie aan wil schuiven bij de Aanschuiftafel, die de eerste drie donderdagen van de maand wordt georganiseerd, kan dit tot en met de zaterdag er voor aangeven. U kunt zich dan aanmelden door een mail te sturen naar deaanschuiftafel20@gmail.com of bij de contactpersonen Corrie Nieuwkoop en Dicky van der Kolk. Vanaf 17.30 uur gaat de deur van de bijzaal van de Gereformeerde kerk (ingang aan het Zuideinde) open. Om 18.00 uur wordt de maaltijd geserveerd en de avond eindigt om 20.00 uur. Voorlopig loopt het project tot maart om de mensen de koude wintermaanden door te helpen. Daarna gaat de organisatie evalueren en kijken of ze op deze voet doorgaat of dat er op een andere manier hulp geboden kan worden. Zit u ook in een moeilijke situatie en wilt u graag gebruik maken van de Aanschuiftafel: ‘Kom gezellig eten, u bent van harte welkom’.

Lees meer in de Westbrabander van 14 december 2022.

Afbeelding
Brandweer Dinteloord huldigt jubilarissen 25 jan, 13:56
Afbeelding
'We zijn heel blij dat onze klanten lokaal shoppen' 21 jan, 07:00
Afbeelding
Wordt Allyssa de nieuwe Miss Beauty Noord-Brabant? 14 jan, 07:00
Afbeelding
Gedumpte rupsbanden 13 jan, 09:14
Afbeelding
'Wij bouwe gin wagens, wij bouwe feestjes!' 11 jan, 18:37
Afbeelding
Jeugd in Dinteloord: Jarno van Hoof (17) is dj 7 jan, 06:52
Afbeelding
Rust in Dinteloordse Weidemolen…. 4 jan, 06:59
Afbeelding
Jaarwisseling rustig verlopen, op enkele kapotte ruiten en een kleine brand na 2 jan, 09:17
Afbeelding
Jaaroverzicht: dit gebeurde er in Dinteloord in 2022 1 jan, 07:00
Afbeelding
De Aanschuiftafel biedt hulp in donkere dagen 25 dec 2022, 07:30