'Gezellig, ontspannen en meestaal zonnig'

Ook dit jaar organiseert Voverdi weer in samenwerking met De Buitelstee het BKS Beach Volleybal Toernooi. Een paar dagen later begint de fietsdriedaagse, de eveneens op touw wordt gezet door de volleybalvereniging. 

 ,,Een gezellig, ontspannen en (meestal) zonnig toernooi om met je vrienden, familie, team of bedrijf een aantal potjes volleybal op het zand te spelen", zegt Peter van de Merbel over het Beachvolleybaltoernooi. Het toernooi is 24 juli van vijf uur tot half tien. Inschrijven moet voor 21 juli en kan via pvandemerbel@gmail.com.. Inschrijven kan teams met vier dames, twee heren of gemengd met vier spelers (minimaal twee dames).

De fiets3daagse is op 26, 27 en 28 juli. Dinteloord hangt vol met posters met de tekst 'met zadelpijn in het hart hebben we een jaar overgeslagen, maar we mogen weer'. ,,Veel mensen zijn blij dat het gewoon doorgaat,” vertelt Peter Willemse namens de organisatie. ,,Zonder corona had het dit jaar de 25e editie geweest. Alle wilde ideeën nemen we mee naar volgend jaar en dan maken we er een spetterend feest van. Dan bestaat Voverdi 45 jaar."