Onverzekerd autorijden

De 26-jarige N.J. uit Dinteloord is door de kantonrechter veroordeeld tot een voorwaardelijke taakstraf van 24 uren, met een proeftijd van twee jaar. J. reed ruim twee jaar geleden, op 17 mei 2019, in de De Ruyterstraat in een auto die niet verzekerd was.


Geen prijs Petrus & Paulus

De Petrus & Paulus in Dinteloord is niet doorgedrongen tot de finale van de Brabantse Stijlprijs. Het project – appartementen en ontmoetingsruimte in de voormalige r.k. kerk – was dit voorjaar met 29 andere genomineerd. De Stijlprijs, waarmee de provincie aandacht vraagt voor de kwaliteit van de leefomgeving, is dit keer gekoppeld aan het provinciale actieprogramma ‘Nieuwe woonvormen en zelfbouw’. Thema is ‘een thuis voor iedereen’. Het gaat om vernieuwende, betaalbare woonvormen met oog voor de omgeving en de medemens, die inspelen op de behoeften van deze tijd. Waar samen leven een belangrijke rol speelt, en waarbij iedereen kan meedoen. Op 8 december wordt de winnaar bekend.


Aanbouw Galgendijk

Bij de gemeente is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van een aanbouw aan de Galgendijk 1. Ook is een aanvraag ingediend voor het veranderen en vergroten van de woning Oostvoorstraat 23 in Dinteloord.