Rien van Zundert (rechts) bedanktt Jo Geers en zijn vrouw Jeanne wegens hun inzet voor de KBO.
Rien van Zundert (rechts) bedanktt Jo Geers en zijn vrouw Jeanne wegens hun inzet voor de KBO.

Oud-secretaris Jo Geers erelid van KBO Dinteloord

Oud-secretaris Jo Geers is op de jaarvergadering van de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO), in verband met zijn jarenlange inzet, benoemd tot erelid. Meerdere jubilerende leden en vrijwilligers zijn in het zonnetje gezet.

Na twee en een half jaar kon de KBO vorige week eindelijk weer een jaarvergadering houden. De belangstelling van de leden was groot, de zaal bij Thuis! zat helemaal vol. Het werd een ouderwets gezellige middag. Op het programma stond niet alleen de jaarvergadering. Ook de uitslag van een fotowedstrijd, een gezamenlijke lunch, een interessante lezing over cybercriminaliteit en een bingo kwamen voorbij. Voorzitter Rien van Zundert meldde dat er, ondanks de coronacrisis, negen nieuwe leden bij zijn gekomen. 

Jeanne en Jo Geers kregen beiden een oorkonde, een mooie bos bloemen en een luid applaus vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Jo Geers werd nog een tweede keer naar voren geroepen. ,,Jij hebt zo veel voor de KBO gedaan, ik heb het maar even opgeschreven,” begint Van Zundert. Met de woorden ,,Wij willen jou benoemen tot erelid van de KBO Dinteloord voor jouw tomeloze inzet”, sluit hij af en overhandigt nogmaals een oorkonde. Met name voor Julia de Hoog, als voormalig penningmeester, en voor andere vrijwilligers waren er eveneens  hartelijke woorden van dank voor hun inzet, en een mooie bos bloemen.

De KBO heeft de agenda gevuld met verschillende gezellige middagen.