Trekker Trek jubileum

Carnavalsvrienden Dun Dubbel Dees organiseren zaterdag 16 juli het Dinteloords Kampioenschap Trekker Trekken bij sportcafé De Buitelstee. Aanmelden kan via cvdubbeldees@gmail.com. Het inschrijfgeld per team met vijf deelnemers bedraagt elf euro (inclusief een rondje Schrobbelér). Het Trekker Trekken is één van de vele feestelijke activiteiten die Cv Dun Dubbel Dees organiseren ter gelegenheid van hun 11-jarig jubileum van 15 tot en met 17 juli. Het volledige programma van het Feestweekend vindt u in de volgende Westbrabander.


Opbrengst Roparun

Met trots laat de Roparunteam Dintelstampers weten dat het eindbedrag dat is gedoneerd aan de stichting Roparun uiteindelijk 7500 euro is geworden. Een aanzienlijk hoger bedrag dan de  tussenstand van ruim 4500 euro. Het team is trots op de prestatie van de teamleden én op het mooie eindbedrag en willen daarvoor alle donateurs en supporters hartelijk bedanken.


Muza-feest bij de haven

Op 1, 2 en 3 september staan de Muza-feesten weer op de agenda. Dit jaar weer op de oude vertrouwde locatie, de haven. Door een verbouwing moest het evenment in 2019 uitwijken naar het Raadhuisplein, daarna kon het twee jaar niet doorgaan door corona. Het feest start op donderdag met de rock-coverbands Zero Friction en 100% Katoen, vrijdag treden de bluesbands Black Cat Bone en Zoden op en zaterdag de coverband Glance en zangeres Saskia Soulful.