Ook vorig jaar beklom Team Voor Elk-Ander de Mont Ventoux voor ColSensation. Om geld in te zamelen wordt zaterdag een fietstocht gehouden.
Ook vorig jaar beklom Team Voor Elk-Ander de Mont Ventoux voor ColSensation. Om geld in te zamelen wordt zaterdag een fietstocht gehouden.

Fietstocht voor ColSensation met verrassende stops

Team Voor Elk-Ander Dinteloord organiseert zaterdag een fietstocht voor ColSensation. Het belooft een bijzonder mooie route te worden met leuke stops onderweg. 

Voor de liefhebber van de wat langere fietstochten heeft de organisatie een aantrekkelijke route uitgestippeld van zo'n 35 kilometer. De tocht, die leidt door de mooie landelijk omgeving, heeft meerdere verrassende stops onderweg waar natuurlijk een hapje en een drankje kunnen worden genuttigd. Er kan zaterdagochtend worden gestart tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf sporthal De Buitelstee. De deelname kost 6 euro per persoon en de opbrengst komt volledig ten goede aan het goede doel ColSensation. Aanmelden kan via dinteloordvoorelkander@gmail.com.



Swingo

Om geld in te zamelen voor ColSensation werd afgelopen zaterdag ook de Swingo gehouden in ‘t Cafeetje. ,,Het was flink druk en heel gezellig”, vertelt Carlo Baas, die de Swingo samen met zijn vrouw Monique en uitbater Jaco organiseerde. De muzikale bingo trok behoorlijk wat publiek. ,,Helaas kan ik zelf dit jaar niet meedoen door een knieblessure", zegt Carlo. ,,Maar Monique gaat wel mee om het team bij te staan.” Het laatste grote evenement in teamverband staat menigeen nog in het geheugen gegrift. Op tweede Paasdag konden lammetjes worden geteld bij de familie Breure van Hoeve Karolina aan de Schenkeldijk. Een succesvol evenement dat maar liefst 650 bezoekers trok en waarmee 3000 euro werd ingezameld. De opkomst was zo groot dat er zelfs een file ontstond richting de boerderij.

ColSensation

ColSensation wordt georganiseerd door stichting Team Doelbewust uit Roosendaal om geld in te zamelen voor het KWF en regionale aan kanker gerelateerde doelen. Deelnemers beklimmen fietsend, hardlopend of wandelend de berg Mont Ventoux in Frankrijk. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 16 september.