De hightea van de Zonnebloem was een kleinschalige activiteit, waarbij de gasten echt verwend werden.
De hightea van de Zonnebloem was een kleinschalige activiteit, waarbij de gasten echt verwend werden.

Gezellige High Tea voor de gasten Zonnebloem

Met zo’n 30 personen, gasten en leden, genoot de Zonnebloem afdeling Dinteloord onlangs van een uitermate goed verzorgde high tea bij grand café de Keuning in Steenbergen.De agenda van de Zonnebloem staat weer vol met uitnodigende activiteiten. Ondertussen zoekt het bestuur naar versterking, voorzitter Jo de Bruijn nadert het einde van zijn termijn.

,,De gasten waren heel enthousiast over de heerlijke high tea en de mooie locatie”, vertelt Petra Wierenga, bestuurslid bezoekwerk van de Zonnebloem. ,,De activiteit stond al voor de uitbraak van corona op de agenda, maar moest toen worden geannuleerd.” Ze is blij dat deze gezellige middag alsnog voor een vriendelijk prijsje door kon gaan. De Zonnebloem zet haar gasten graag in het zonnetje en kijkt al vooruit naar de eerstvolgende gezamenlijke maaltijd: de barbecue bij restaurant Dintelmond. Deze vindt plaats 20, 21 en 22 juli. ,,We verspreiden het over drie avonden zodat we steeds met een groep aan één lange tafel bij elkaar kunnen zitten, dat is een stuk gezelliger.” 

Voor die tijd kunnen de gasten elkaar al zien tijdens de altijd geslaagde Vakantiebingo op 7 juli in het Dorpshuis. Het bestuur heeft het druk want voorzitter Jo de Bruijn nadert langzaam maar gestaag het einde van zijn termijn. ,,We hopen dat iemand zich ruim voor die tijd aanmeldt, zodat er ruim voldoende tijd is om de nieuwe voorzitter in te werken.” Binnenkort maken ze een ‘rondje dorp' om bij elk adres een envelop in de brievenbus te gooien.