Een van de koffieochtenden die in de zomervakantie in de Petrus en Pauluskerk gehouden worden.
Een van de koffieochtenden die in de zomervakantie in de Petrus en Pauluskerk gehouden worden.

KBO houdt bingo voor senioren in het Dorpshuis

De KBO houdt op donderdag 11 augustus, samen met de SVSD, de zomerbingo. Verder houdt de Dinteloordse ouderenbond op donderdagochtend een koffieochtend in de Petrus en Pauluskerk.

In tegenstelling tot andere keren gaan de bingoballetjes al om 13:30 uur rollen (de zaal gaat om 13:00 uur open). Het vindt plaats in het Dorpshuis aan de Westvoorstraat 3 in Dinteloord en er wordt in tien ronden gespeeld om geldprijzen. Aanmelden kan via telefoonnummer 06 4973 2201. 

Verder is er op donderdag 11 en 18 augustus  de mogelijkheid om koffie of thee te komen drinken in de Petrus en Pauluskerk. Op het terras in het Middenschip kunnen bezoekers gezellig bijkletsen, een korte pauze houden tijdens de ochtendwandeling of er gewoon even tussenuit. Het is van 10.30 tot 11.30 uur. Tijdens dit koffiemomentje zorgt Martijn Pieterman voor een muzikaal intermezzo. 

Veel leden hebben herinneringen aan de voormalige rooms-katholieke kerk. Er is dus altijd wel iets om over te praten. De zomervakantie is een periode met weinig activiteiten voor de leden. Ook zijn er in deze tijd vaak minder uitjes en bezoek, omdat familie en vrienden op vakantie zijn. Een koffiemomentje is daarom extra welkom. De toegang is gratis, koffie en thee kosten één euro en soms presenteert de organisatie er wat lekkers bij. De kerk is goed toegankelijk voor mindervaliden. Ook op 1 september is er een koffieochtend.