Boete voor muziek

Om twee uur ’s nachts werd de 46-jarige R. van M. uit Dinteloord in maart 2020 aangesproken omdat hij harde muziek draaide aan de Steenbergseweg en de buren hier last van hadden. De kantonrechter in Bergen op Zoom besloot hem een boete van honderd euro te geven.


Vervanging koeltoren

B. en w. hebben een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een schakelruimte aan de Noordzeedijk 113 te Dinteloord. Dit met bijbehorende apparatuur, als vervanging van de bestaande elektrische installatie van de koeltoren. De commissie ruimtelijke kwaliteit (welstandscommissie) van de gemeente Steenbergen behandelde het plan eerder al. Verder boog de commissie zich over de bouw van een productieruimte voor landbouwwerktuigen aan de Dwarsweg/Rondom in Dinteloord. 


Opslagloods 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen heeft een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een opslagloods op het perceel Van Heemskerckstraat 27 b te Dinteloord. 


Geen LPG meer

De milieuvergunning voor verkoop en opslag van LPG aan de Karel Doormanstraat 8 in Dinteloord is door b. en w. ingetrokken. Dit op verzoek van Tamoil Nederland b.v.