Geen betonblokken

Wegversmallingen op de Steenbergseweg vinden 74 procent van de Dinteloorders niet erg, maar betonblokken vinden ze daarvoor niet geschikt. Dat is de uitkomst van de enquête van Mariella van Loon.

Mariëlla hield de enquête onder 525 inwoners van Dinteloord. Het blijkt dat slechts 2 procent de huidige situatie wil behouden, 91 procent vindt dat het niet veiliger is geworden door de betonblokken en 41 procent rijdt nog steeds via de Steenbergseweg het dorp binnen. 24 procent vindt dat overtreders aangepakt moeten worden. De uitkomst is doorgestuurd naar diverse politieke partijen. 


Lezing Henk Binnendijk

Op donderdag 20 oktober komt Henk Binnendijk - oud presentator van de Evangelische Omroep - naar Dinteloord. Hij zal dan spreken over zijn laatst geschreven boek dat gaat over het Bijbelboek Job. Het thema van deze avond is ‘Niemand is als Hij - geloven als Job’. Nog niet zolang geleden heeft Binnendijk zelf een zoon verloren nadat hij het leven niet meer aan kon. De avond start om 19.30 uur maar vanaf 19.00 uur is het inloop en bent u welkom in het Hervormd Centrum, Westvoorstraat 18 te Dinteloord. De toegang is gratis.


Weekmarkt

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen heeft een marktstandplaatsvergunning verleend voor een verkoopwagen met olijven, tapenade, noten en zuidvruchten op de weekmarkt in Dinteloord.