Prinsenland bij top 3

Na twee competitiewedstrijden staat Prinsenland in de top drie van de derde klasse B. En dat met slechts 1 gespeelde wedstrijd, want met dertien clubs is er steeds één vrij en dat waren de Dinteloorders afgelopen zaterdag.

Halsteren is de koploper met twee gewonnen wedstrijden, gevolgd door Bruse Boys met 4 punten en dan vijf ploegen met 3 punten, waaronder Prinsenland. De eerste competitiewedstrijd werd thuis nipt van Moc gewonnen met 1-0. Pas een kwartier voor het einde viel het enige doelpunt, toen Derrik Vinjé een voorzet van Falco Wessels inkopte.

Zaterdagmiddag wacht Prinsenland de derby tegen Kogelvangers. De ploeg uit Willemstad kwam evenals de Dinteloorders niet in actie, maar dat kwam door het niet bespeelbare veld na de vele regen. De eerste wedstrijd speelde Kogelvangers gelijk, dus hebben ze nog maar 1 punt en Prinsenland al 3. De Dinteloorders zijn dan ook favoriet.

Zaterdag 15 oktober gaat Prinsenland naar ZSC in Scharendijke, dat 1 punt heeft uit twee wedstrijden. Prinsenland zou dus zes punten moeten kunnen pakken, maar dat kan ook anders uitpakken, zoals PSV, Ajax en Feyenoord hebben laten zien. De bal blijft rond, wordt er dan gezegd en die oude wijsheid gaat ook in 2022 nog op.


Biljarten

De uitslagen van de onderlinge competitie van biljartvereniging De Blauwe Vinger in de eerste ronde driebanden, gespeeld op 28 september in de Buitelstee: M. Reuvers - W. Wagenaar 6-0, 12-0 p; R. van Aalst - J. ten Hoeve 6-2, 12-3.333 p; H. Mangelaars - J. Reuvers 1-5, 1,667-12 p; F. van Bennekom – P. Lambrechts 5-3, 12-6 p; J. ten Hoeve – H. Mangelaars 6-3, 12-5 p.