V.l.n.r. De jubilarissen Adrie Geilings, Astrid Ouwerkerk, Lisette Langbroek en Elly Brouwer. Linksachter: Michiel Eijgenhuijsen nam afscheid als voorzitter.
V.l.n.r. De jubilarissen Adrie Geilings, Astrid Ouwerkerk, Lisette Langbroek en Elly Brouwer. Linksachter: Michiel Eijgenhuijsen nam afscheid als voorzitter.

EHBO vereniging neemt afscheid van voorzitter

EHBO vereniging Sint Damianus Dinteloord is maandag het nieuwe seizoen gestart met een feestelijke ledenbijeenkomst in het Dorpshuis. Daarbij werden vier jubilarissen in de bloemetjes gezet en werd Michiel Eijgenhuijsen hartelijk bedankt voor negen jaar voorzitterschap. De draad wordt na de coronaperiode weer vol opgepakt met een nieuwe EHBO-cursus.

De activiteiten van de vereniging hebben een tijdje stilgestaan omdat fysiek samen komen niet mogelijk was. Omdat begin dit jaar de jaarvergadering wederom moest worden afgelast werd besloten om, nu het weer kon, het nieuwe seizoen feestelijk van start te gaan met een ledenvergadering en aansluitend een gezellig samenzijn met een hapje en drankje. Een mooie gelegenheid om alsnog de jubilerende leden van 2021 in het zonnetje te kunnen zetten. Lisette Langbroek en Elly Brouwer waren 15 jaar lid, Adrie Geilings en Astrid Ouwerkerk beiden 25 jaar. Zij ontvingen een boeket en een cadeaubon. 

Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van Michiel Eijgenhuijsen, die na een periode van negen jaar zijn taak als voorzitter neerlegde. Hij werd hartelijk bedankt voor zijn inzet en de vereniging is blij dat hij als bestuurslid aanblijft. Het voorzitterschap zal worden overgenomen door Edith van de Pol. De vereniging, sinds vorig jaar met als thuisbasis het Dorpshuis, start op 19 januari met een nieuwe EHBO-cursus op de donderdagavond. Aanmelden kan via info@ehbodinteloord.nl.