Vernieling

J. de B. uit Sint Willebrord (27) is door de politierechter veroordeeld tot een boete van 225 euro. Hij heeft in januari van dit jaar een ruit in een deur vernield in Dinteloord.


Vrijspraak

De 17-jarige jongen uit Dinteloord, die voor de rechtbank stond omdat hij op 3 november vorig jaar openlijk geweld gepleegd zou hebben in Bergen op Zoom, heeft vrijspraak gekregen. Dit is een beslissing van de kinderrechter.


Viskraam 

geweigerd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen hebben een standplaatsvergunning geweigerd voor een viskraam op het Raadhuisplein in Dinteloord. 


Skroets

Totaaltheatergroep Cameleon uit Steenbergen brengt in het weekend van 17 tot en met 20 december een grote productie op het landgoed Arcadia aan de Afgeslechte Dijk: Skroets. Een kerstmusical met een boodschap, gebaseerd op het bekende verhaal  A Christmas Carol van Charles Dickens De kaarten zijn te bestellen via www.theatergroepcameleon.nl


Luchtfoto’s

De gemeente Steenbergen laat luchtfoto’s maken, ook van Dinteloord. Er komt een gezamenlijk aanbestedingstraject met de Belastingsamenwerking West Brabant (BWB) waarin een aantal gemeenten samenwerken. De heer G. Ottevanger, teamleider servicecentrum, heeft van b. en w. mandaat gekregen om een en ander te regelen.


59 woningen 

De commissie Ruimtelijke Kwaliteit (welstand) heeft het plan behandeld voor het bouwen van 39 woningen en 20 startersappartementen aan de Van Heemskerckstraat te Dinteloord. Daarmee komt dit forse woningbouwproject weer een stap dichterbij.


150 mille 

oninbaar

De gemeente Steenbergen heeft een strop van bijna 150 mille. B. en w. hebben besloten om openstaande vorderingen oninbaar verklaren voor een bedrag van 148.314,50 euro. Dat geld wordt afgeboekt ten laste van de voorziening dubieuze debiteuren.