Vogelmiddag

Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 28 januari een Vette Vogelmiddag voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. Tijdens deze activiteit in de Dintelse Gorzen leren de kinderen van alles over vogels en mogen ze een pindaslinger rijgen. Het begint om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Vlietdijk (2-4). Aanmelden via: www.nm.nl/agenda


Collecte

De Hersenstichting is op zoek naar extra collectanten in Dinteloord. Aanmelden kan bij Gina Hindriks 06-55133539 of via www.hersenstichting.nl/collecte.


Arbeidsmigranten

Dat de uitzendbedrijven Goodmorning en NL Jobs bezig zijn met de huisvesting voor 400 arbeidsmigranten nabij de tuinbouwkassen van het Agro Food Cluster (AFC) in Dinteloord is bekend. Maar ook Flex Employment uit Oudenbosch heeft plannen om, eveneens aan de Noordlangeweg, een tijdelijk logiesgebouw te realiseren voor tussen de 250 en 400 arbeidsmigranten. Flex Employment was al eerder in beeld met een huisvestingsplan in Dinteloord. Toen gaf de gemeenteraad echter geen toestemming en ook nu is geen principe-toestemming gegeven.


Toernooi

Volleybalvereniging Voverdi houdt op vrijdag 10 maart het Buitelsteetoernooi. Een gezellig en sportief toernooi voor familie, vrienden, clubs, verenigingen en bedrijven. Inschrijven kan tot 4 maart via Peter van de Merbel (06-46574058 of pvandemerbel@gmail.com).