Linda uit Willemstad struint door het zaaltje. ,,Ik ben niet op zoek naar iets speciaals."
Linda uit Willemstad struint door het zaaltje. ,,Ik ben niet op zoek naar iets speciaals."

Tweedehands kledingbeurs goed bezocht

Het koor Nederpop aan de Dintel hield zaterdag een tweedehands kledingbeurs in ’t Dorpshuis. De beurs werd weer drukbezocht.

Het koor houdt jaarlijks in zomer (tijdens de braderie) en winter een kledingbeurs. Aan aanbod is er geen gebrek: de tafels in het Dorpshuis liggen vol dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Een klein meisje staat bij de sieraden te kijken. ,,Is er iets voor je bij? Neem maar mee hoor”, roepen de dames van het koor. ,,We houden de prijzen laag, we hoeven hier niet rijk van te worden, zegt voorzitter Linda Engels. ,,Van de opbrengst kopen we nieuwe kleding voor het koor, muziek of muziekstandaards.”

Linda uit Willemstad struint door het zaaltje. ,,Ik kom iedere week naar Dinteloord om boodschappen te doen”, vertelt ze. ,,Bij ons heb je een Jumbo, maar ik ga liever naar Albert Heijn. En vandaag kon ik meteen even rondkijken op deze kledingbeurs. Ik zoek niets speciaals, maar heb toch al een paar leuke stukken ontdekt.”

Nederpop aan de Dintel telt 42 leden. ,,Maar het mag altijd meer”, lacht de voorzitster. ,,Bijna al onze leden zijn vijftig-plus, dus jonge mensen zijn extra welkom.” Het koor repeteert op maandagavond om 20.00 uur in het Dorpshuis. Ook wordt er regelmatig opgetreden. Het repertoire bestaat vooral uit Nederlandstalige liedjes, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar andere talen.