Aan het einde van een tocht wordt er nog een sprint getrokken voor de eeuwige roem.
Aan het einde van een tocht wordt er nog een sprint getrokken voor de eeuwige roem.

CCD: één club, twee opties

Het zonnige voorjaar staat weer voor de deur en de Cycle Club leden kunnen niet wachten tot de start van het nieuwe seizoen. Dit jaar bestaat het programma uit mooie fietsroutes die variĆ«ren tussen de 65 en de 100 kilometer waar plaatsen zoals Zundert, Piershil, Stavenisse en Kalmthout onderdeel van zijn. 

Dit jaar heeft de club twee opties, renners kunnen kiezen tussen een A-groep die op zondag om 9.00 uur vertrekt om vervolgens een toertocht te rijden van 90 km of een B-groep die om 10.00 uur vertrekt om vervolgens een tocht te fietsen van 65 km.

De CCD bestaat uit 26 enthousiaste wielrenners tussen 16 en 68 jaar die deze toertochten op gepaste snelheid uitrijden waar samen uit, samen thuis de regel is. Aan het einde van een tocht wordt er nog een sprint getrokken voor de eeuwige roem. Na de fietstocht komen de A en B ploeg weer samen om de ritten uitvoerig te analyseren onder het genot van een drankje bij Havenzicht. 

Afgelopen periode hebben veel mensen een racefiets gekocht waarbij gewerkt wordt aan conditie en uithoudingsvermogen. De CCD wil daar graag een handje bij helpen. Opgeven kan via www.ccdinteloord.nl of bij Reinier Gunter 06-21138620. De toertochten worden op zondagochtend verreden, op dinsdag en donderdag wordt er vanaf 18.30 uur gefietst.