Wijnproeverij

Carnavalsvrienden Dun Dubbel Dees, organiseren op vrijdag 12 mei, in samenwerking met Vino di Geo, een wijnproeverij bij restaurant Dintelmond. Er worden acht verschillende wijnen geproefd, hetgeen natuurlijk samengaat met diverse lekkere hapjes. Ook wordt er ook een loterij gehouden waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De avond begint om 19.30 uur. Inschrijven kan via cvdubbeldees@gmail.com. De inschrijfkosten zijn 25 euro per persoon.


Auto tegen boom

Een automobilist reedt vorige week maandag aan het einde van de middag tegen een boom op de Steenbergseweg. Vervolgens kwam de auto bovenop een haag tot stilstand. Brandweerlieden hebben de boom veilig gesteld en de weg vrijgemaaktDe bestuurder is onderzocht door een ambulanceteam. Nadat de brandweer de boom, welke door het ongeval was afgebroken, had verwijderd kon de flink gehavende auto door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.


Bingo

Senioren Vereniging Steenbergen Dinteloord (SVSD) en KBO-Dinteloord laten vrijdag 5 mei de bingoballetjes weer rollen tijdens de bevrijdingsbingo. Deze wordt gehouden om 13.30 uur in het Dorpshuis aan de Westvoorstraat. Aanmelden via algemeen@kbo-dinteloord.nl..


Vergunning

Er is door b. en w. een omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een inkoopstation aan de Dwarsweg 1.