Pijnlijke 4-3 nederlaag voor Dinteloorders

Prinsenland leed zaterdag bij Halsteren een pijnlijke 4-3 nederlaag. Koploper Moc was de lachende derde. De Bergenaren hebben drie punten meer. De Jonge Spartaan volgt Prinsenland op twee punten achterstand, DVV op slechts één punt, maar met een wedstrijd meer.

Nog drie wedstrijden en dan moet de kampioen bekend zijn. Op 13 mei komt staartploeg Tholense Boys naar Dinteloord, een week later gaat Prinsenland naar Bruse Boys, dat in de middenmoot staat. Zaterdag 27 mei is de laatste competitiewedstrijd thuis tegen rode lantaarndrager SKNWK. Moc moet nog tegen de nummers 4 en 5, De Jonge Spartaan en Kogelvangers en staartploeg ZSC.

In Halsteren – nummer zes op de ranglijst - ging het zaterdag mis, ondanks de 0-1 voorsprong via Martijn Visser in de 24ste minuut. Nog voor rust boog Halsteren dat om in 2-1. In de tweede helft werd het na tien minuten nog erger voor Prinsenland met 3-1. Dennis de Geus maakte in de 69ste minuut de aansluitingstreffer: 3-2. Toen Dorus Bakker in de 72ste minuut gelijk maakte, zag het ernaar uit dat de Dinteloorders in elk geval een punt zouden behalen.. Maar in de laatste minuut ging het alsnog mis en werd de Prinsenland-doelman met een kopbal verslagen. Eindstand: 4-3.

Een week eerder was de enige goal van Armando de Bruijn voor de rust tegen Den Bommel beslissend om de drie punten in Dinteloord te houden. Vele kansen lieten de Dinteloorders onbenut.