Tegel eruit, plantje erin

Op de weekmarkt in Dinteloord is donderdag een actie gehouden om meer groen in het dorp te krijgen. Dit onder het motto ’tegel eruit, plantje erin.’ Toenemende verstening is slecht voor de afwatering bij stortbuien en hittestress. Bomen en planten zorgen voor schaduw en een beter leefklimaat. 


Uitrit Raadhuisplein

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen heeft een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning voor het aanleggen van een in- en uitrit aan het Raadhuisplein te Dinteloord.


Helmen vol verhalen

De foto-expositie Helmen Vol Verhalen strijkt van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 9 juni neer in het gemeentehuis van Steenbergen. In dit project van kunstenaars en veteranen worden missieverhalen van jonge veteranen en hun thuisfront belicht. Samen maken kunstenaars en veteranen de relevantie zichtbaar van Nederlandse vredesmissies en de impact daarvan op de deelnemende militairen en hun thuisfront. De expositie is tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis voor iedereen vrij toegankelijk. Op de laatste dag van de expositie vindt, in besloten kring, de lokale Veteranendag plaats in aanwezigheid van burgemeester Van den Belt. Alle veteranen uit de gemeente Steenbergen zijn hiervoor uitgenodigd. Voor aanmelden of meer informatie: 

info@veteranensteenbergen.nl.