Afbeelding

Meester Mark voelt zich al thuis op obs De Regenboog

In april van dit jaar nam directeur Fons Neelen afscheid van openbare basisschool De Regenboog aan de Burgemeester Meester H. Popstraat 2 in Dinteloord. Mark Suijkerbuijk volgde hem op. Inmiddels is meester Mark al een bekend en vertrouwd gezicht voor de kinderen en de leden van het team, maar graag stelt hij zich alsnog even voor.

Met de woorden ,Mijn naam is Mark Suijkerbuijk, directeur van deze kleurrijke en gemotiveerde school’ stelt meester Mark zich voor op de site van de school. Niet alleen ‘kleurrijk’ omdat de school, door de nauwe samenwerking met de inpandige kinderopvang tot Kindcentrum Kleurrijk is omgedoopt, maar ook door het kleinschalige karakter. ,,Naast de samenwerking met onze partners van Kibeo geeft juist het kleinschalige de school zijn charme”, licht hij enthousiast toe. ,,We willen het beste voor het kind, het kind staat centraal. Het is tenslotte het kostbaarste bezit van de ouders.”

Innoveren

De school telt nu zo’n 65 leerlingen en je kent elkaar snel, het biedt een bekende en vertrouwde omgeving.” Voor wat ‘een gemotiveerde school’ betreft spreekt hij niet alleen namens het team en de kinderen. Meester Mark is zelf ook zeer gedreven en dat blijkt uit alles. ,,Ik geniet er van en wil blijven innoveren en investeren”, zegt hij.

V.l.n.r. Annemiek Velthuizen, Betsie Polak, Jo de Bruijn en Petra Wierenga.
Zonnebloem bereidt zich voor op negende lustrum 9 apr, 08:16
Afbeelding
Sponsorloop levert 3663 euro op voor Opkikker 6 apr, 07:55
Afbeelding
Geeske Vogelaar 50 jaar lid van gemengd zangkoor Tavenu 4 apr, 07:28
Afbeelding
De Zaagmolen: 's Zomers zaten we buiten te kletsen 20 mrt, 14:07
Afbeelding
Hans en Bets delen al 50 jaar lief en leed 20 mrt, 13:35
Afbeelding
Steekincident bij wedstrijd VV Prinsenland - RKVV 18 mrt, 09:07
Afbeelding
Gratis mest ophalen bij Cosun Beet Company 11 mrt, 08:59
Afbeelding
Activiteiten Samen 80 jaar vrij 11 mrt, 08:51
Afbeelding
Harddrugs gevonden in Dinteloord 11 mrt, 08:43
Afbeelding
Dinteloorder wint Oscar 11 mrt, 08:36