Afbeelding

Warme kamer geopend in Dinteloord

Het Dorpshuis in Dinteloord opent vanaf maandag 19 december de komende zes weken een warme kamer. De deuren zijn deze dagen van het jaar geopend om inwoners te ontvangen. Hierdoor kan de verwarming bij inwoners even uit om te besparen op de energierekening. Ook in Steenbergen, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Kruisland en De Heen zijn warme kamers.


De besturen van de gemeenschapshuizen en de gemeente Steenbergen hopen dat inwoners elkaar de komende tijd hier gaan. De warme kamer in het Dorpshuis is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Veel inwoners ervaren hoge energierekeningen. Dit vraagt het college van B&W om na te denken over manieren om de financiële zorgen te helpen bestrijden. Om die reden openen zij in samenwerking met de besturen van de gemeenschapshuizen warme ontmoetingsplekken in alle kernen van de gemeente Steenbergen.

Warme ontmoetingsplek
Inwoners zijn van harte welkom in de warme ontmoetingsplekken. Ze kunnen elkaar opzoeken, een gratis kopje koffie of thee drinken, werken of studeren of samen een spelletje spelen. Iedereen is welkom.

Medewerkers van WijZijn Traverse zijn tijdens hun reguliere spreekuren aanwezig. Zij kunnen inwoners ter plekke helpen aan verdere hulp. Zo zijn er meer (financiële) tips om te besparen om de rekening.

Afbeelding
Brandweer Dinteloord huldigt jubilarissen 25 jan, 13:56
Afbeelding
'We zijn heel blij dat onze klanten lokaal shoppen' 21 jan, 07:00
Afbeelding
Wordt Allyssa de nieuwe Miss Beauty Noord-Brabant? 14 jan, 07:00
Afbeelding
Gedumpte rupsbanden 13 jan, 09:14
Afbeelding
'Wij bouwe gin wagens, wij bouwe feestjes!' 11 jan, 18:37
Afbeelding
Jeugd in Dinteloord: Jarno van Hoof (17) is dj 7 jan, 06:52
Afbeelding
Rust in Dinteloordse Weidemolen…. 4 jan, 06:59
Afbeelding
Jaarwisseling rustig verlopen, op enkele kapotte ruiten en een kleine brand na 2 jan, 09:17
Afbeelding
Jaaroverzicht: dit gebeurde er in Dinteloord in 2022 1 jan, 07:00
Afbeelding
De Aanschuiftafel biedt hulp in donkere dagen 25 dec 2022, 07:30