Afbeelding

Warme kamer geopend in Dinteloord

Het Dorpshuis in Dinteloord opent vanaf maandag 19 december de komende zes weken een warme kamer. De deuren zijn deze dagen van het jaar geopend om inwoners te ontvangen. Hierdoor kan de verwarming bij inwoners even uit om te besparen op de energierekening. Ook in Steenbergen, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Kruisland en De Heen zijn warme kamers.


De besturen van de gemeenschapshuizen en de gemeente Steenbergen hopen dat inwoners elkaar de komende tijd hier gaan. De warme kamer in het Dorpshuis is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Veel inwoners ervaren hoge energierekeningen. Dit vraagt het college van B&W om na te denken over manieren om de financiële zorgen te helpen bestrijden. Om die reden openen zij in samenwerking met de besturen van de gemeenschapshuizen warme ontmoetingsplekken in alle kernen van de gemeente Steenbergen.

Warme ontmoetingsplek
Inwoners zijn van harte welkom in de warme ontmoetingsplekken. Ze kunnen elkaar opzoeken, een gratis kopje koffie of thee drinken, werken of studeren of samen een spelletje spelen. Iedereen is welkom.

Medewerkers van WijZijn Traverse zijn tijdens hun reguliere spreekuren aanwezig. Zij kunnen inwoners ter plekke helpen aan verdere hulp. Zo zijn er meer (financiële) tips om te besparen om de rekening.

Foto: Piet Pietjouw
JMT slaat eerste paal 21 feb, 15:33
Afbeelding
'Bewoners zijn hier nogal op zichzelf' 21 feb, 15:30
Afbeelding
'Ik vroeg Sinterklaas een accordeon maar kreeg 'm niet' 21 feb, 15:11
Afbeelding
André en Hannie nemen afscheid van 't Hoekje 21 feb, 15:09
Afbeelding
BAFTA voor Hoyte van Hoytema 19 feb, 11:37
Afbeelding
Wonen in Willem Bartentszhof: 'Ik was zwanger van ons huis' 7 feb, 11:42
Afbeelding
Roparun Joepie loopt voor het eerst vanuit Frankrijk 7 feb, 11:40
Afbeelding
Zorgen om Wilhelminaboom in Dinteloord 6 feb, 17:05
Afbeelding
Carnaval in Peeloofdurp wordt 'groot, grootser, grôôts'! 6 feb, 15:31
Afbeelding
Dinteloorder genomineerd voor Oscar 24 jan, 14:27